فیروزه کویرپنج شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳

اهدای بیش از 120 هزار سی سی خون در رفسنجان در چهار روز اخیر/ قدردانی از حضور حداکثری مردم رفسنجان برای اهدای خون - فیروزه کویر رفسنجان

سخن دوست :امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.

رئیس پایگاه انتقال خون شهرستان رفسنجان از تمام اهداکنندگان و افرادی که با حمایت و همکاری در جلب اهداکنندگان خون باعث ایجاد یک حرکت جهادی در اهدای خون در روزهای اخیر شدند تشکر و قدردانی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فیروزه کویر مهدی محمدحسینی عصر امروز ۲۸ آبان ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به اعلام نیاز پایگاه انتقال خون رفسنجان و کاهش ذخایر خونی این مرکز و حمایت رسانه های محلی و کاربران فضای مجازی از راه اندازی پویش اهدای خون، مردم شهرستان رفسنجان حضوری حداکثری در این مرکز برای کمک به همشهریانی که احتیاج به فرآورده های خونی در این روزهای سخت داشتند پیدا کردند.

وی با قدردانی از تمامی اهداکنندگان و افرادی که با حمایت و همکاری در جلب اهداکنندگان خون باعث ایجاد یک حرکت جهادی در اهدای خون شدند، افزود: در روزهای اخیر با مشارکت مردم در امر اهدای خون پایگاه انتقال خون رفسنجان توانست ذخایر خونی را که با کاهش شدید مواجه شده بود جبران نماید.

وی بیان کرد: اهدای خون یک نیاز دائمی است و از مردم خواستند اهدای خون را به عنوان یک کار خیر و خداپسندانه در زندگی خود لحاظ نمایند چراکه نیاز به خون و فرآورده های آن همیشه وجود دارد و در مواقع بحرانی مثل شرایط فعلی بیماری کرونا ( کووید ۱۹) این نیاز بیش از قبل احساس می شود.

رئیس پایگاه انتقال خون شهرستان رفسنجان با اعلام اینکه میزان اهدای خون چهار روز اخیر مطابق با ۵۰ درصد اهدای خون مهر ماه بوده است، خاطرنشان کرد: در چهار روز اخیر بالغ بر ۱۲۰ هزار سی سی خون در رفسنجان اهدا شد.

وی در این رابطه عنوان کرد: از بیماران بستری به دلیل بیماری کرونا درخواست داریم که این افراد می توانند ۲۸ روز پس از بهبودی با مراجعه به مرکز انتقال خون نسبت به اهدای پلاسمای کووید ۱۹ جهت درمان بیماران بدحال در مراکز درمانی شهرمان به دلیل بیماری کرونا کمک کنند.

محمدحسینی با تاکید بر شرایطی که همه گیری کرونا بر کشورها تحمیل کرده است تصریح کرد: پلاسمای بهبود یافتگان از بیماری کووید ۱۹ نقش به سزایی در درمان این بیماران داردو ایران نیز مثل سایر کشورها و شاید کمتر، پس از کرونا دچار کمبود ذخایر خون شد. دلیل این کاهش اهدای خون این است که کرونا فقط یک بیماری با تبعات جسمی نیست و دارای ابعاد و تبعات اقتصادی و روانی است و باورهای غلطی در دنیا در این مورد رایج هست. مثلا برخی فکر می کنند که تزریق خون یا اهدای آن سبب انتقال کرونا می شود، یا ایمنی بدن کم می شود.

محمدحسینی همچنین با اشاره به تعطیلات دو هفته ای پیش رو از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، خاطرنشان کرد: دو هفته قرنطینه و محدویت های جدید وضع شده برای حضور در سطح شهرها از شنبه برقرار می شود اما اهدای خون قرنطینه ندارد، مراکز انتقال خون فعال و بیماران چشم انتظار حضور اهداکنندگان خون در این مراکز هستند.

رئیس پایگاه انتقال خون شهرستان رفسنجان خاطرنشان کرد: ۶۵ درصد اهداکنندگان خون در رفسنجان و انار مستمر هستند.

محمدحسینی در پایان اضافه کرد: در پایان لازم است از طرف خود و تمامی بیماران و نیازمندان به خون و فرآورده های آن بواسطه این کار خداپسندانه و انسان دوستانه از همه مردم شریف رفسنجان، امام جمعه رفسنجان، فرماندار ویژه رفسنجان، اداره تبلیغات، بخشدار مرکزی، روسای محترم ادارات و نهادهای شهرستان، دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان، فرماندهی محترم نیروی انتظامی، فرماندهی محترم توپخانه، فرماندهی محترم سپاه مقاومت و بسیج جامعه پزشکی، روسای محترم دانشگاهها و اساتید محترم دانشگاه، مدیریت محترم آموزش و پرورش، هیئت های مذهبی و موکب ها، حوزه های علمیه برادران و خواهران، انجمن کارآفرینان رفسنجان، روسای محترم کلیه بانکها، خیرین بزرگوار، مردم و مسئولین بزرگوار شهرستان انار و همه عزیزانی که نام برده نشده است کمال تشکر و قدردانی را داشته باشم.

Likes0Dislikes0
نظرات و ارسال نظر