فیروزه کویردوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳

آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان برگزارشد - فیروزه کویر رفسنجان

سخن دوست :امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.

آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان باحضور امام جمعه رفسنجان وسیداحمد عبودتیان دستیار رئیس جمهور  فرماندار.شورای شهر و شهردار و مسئولین رفسنجان و جمعی از شورای محلات  عصر یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماهدرتالار خیام دانشگاه ولی عصر عج رفسنجان برگزارشد

سیداحمد عبودتیان ضمن تمجید از اقدام شهرداری در میدان دادن به جوانان گفت: جمهوری اسلامی تنها حکومتی‌ است که در دوران گذشته به حرف و آرمان تحقق وعده الهی احترام می‌گذارد.

دستیار رئیس جمور با اشاره به تبدیل تهدید به فرصت بیان کرد دشمن برای دهه هشتادی‌ها خواب‌هایی دیده بود و فکر می‌کرد میتواند  بین جوانان و آرمان‌ها شکاف بیندازد اما برخلاف آن آرمان‌های انقلاب کشور اسلامی ایران بشری است و امروزه دهه هشتادی‌ها نسل پیشران تمدن‌ساز خواهند بود

عبودتیان گفت دشمن با راه انداختن داعش می‌خواست تفکر انقلاب اسلامی را از میدان حذف کند  اما امروز جمهوری اسلامی سردمدار فرهنگی منطقه شده و نشان دادیم اگر به حرف رهبر گوش بدهیم، تهدیدها  به فرصت تبدیل می‌شوند.

وی در امر مردمی سازی دولت خطاب به شهرداران دهه هشتادی محلات رفسنجان گفت تا زمانی در این الگو رشد خواهیم کرد که برای  خدا وبه خاطر خدا کار کنیم و برای همین است که این الگو با محوریت مساجد اجرا می‌شود.

 

در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، به مناسبت روز ملی شوراها و با حضور دستیار ویژه رئیس جمهور  از رئیس و اعضای شورای شهر رفسنجان تقدیر شد.

شهردار رفسنجان ضمن  تبریک روز ملی شورا از حضور دستیار محترم رئیس جمهور استاندار محترم کرمان، اعضای محترم شورای شهر و همه شهرداران دهه‌هشتادی و معاونین آنان و شورای محلات در این مراسم تشکر می‌کنم.

مجید کهنوجی افزود موفقیت شهرداری  به‌خاطر دیدگاه والای شورای شهر و حمایت اعضای شورا از بنده و معاونین و مجموعه شهرداری است که جای قدردانی دارد.

دکتر سید عباس حسینی معاون هنری شهرداری رفسنجان در آیین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان  بیان نمود الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان در راستای آموزه‌های رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم و سیاست‌های کلان دولت و متکی به ۳۰ ماه مطالعه، تجربه و کار علمی است.
معاون هنری شهرداری رفسنجان درا مراسم آغاز بکار شهرداران نوجوان دهه هشتادی که با حضور دستیار رییس جمهور و استاندار کرمان برگزار شد، گفت:مهمترین راهبرد مدیریت شهری در دوره جدید از آغاز قبول مسئولیت روی خوش آرامش بود که برای تحقق این سیاست راهبردهای مختلفی را تدوین شد که یکی از مهمترین آنها مدیریت مشارکتی و حضور مردم بود.
وی افزود: مدیریت مشارکتی در ۵ فاز تدوین و اجرایی شد. نخستین اقدام ما طرح های خلاقانه شهروندی بود و در دی ۱۴۰۰ رونمایی شد و طی آن تمام شهروندان می‌توانستند ایده‌های خود را ارائه و در سطح شهر اجرا کنند و تاکنون بیش از ۲۰۰۰ ایده در شهر ثبت و برخی از آنها اجرایی شده است.
وی به رویکرد محله‌محوری شهرداری رفسنجان اشاره کرد و ادامه داد: در فاز محله محوری سیاست‌های شهرداری در محلات را با تأیید شهروندان و ساکنان محلات پیش بردیم و در همین راستا جلسات بسیاری در محلات با حضور شهروندان برگزار و تصمیمات شهری برای هر محله با حضور شهروندان و متناسب با مطالبات آنها اتخاذ شد.
مشاور شهردار رفسنجان به تقسیم شهر رفسنجان به ۵۰ محله با محوریت مسجد و امام محله اشاره و عنوان کرد: خروجی‌ مهم محله‌محوری شناسایی شهروندان پویا و فعال محله بود که می‌توانستند به‌عنوان یک بازوی مهم و مطمئن برای شهرداری و شهر رفسنجان عمل کنند.

از همین‌رو تشکیل شورای محله را به تدریج آغاز کردیم و اکنون در ۵۰ محله، ۳۵۰ نفر در ۵۰ شورای محله فعال هستند. حسینی به رویکرد حضور بانوان در سیاست گذاری شهری پرداخت و گفت: در این راستا اداره امور بانوان شهرداری رفسنجان در دی ۱۴۰۱ تأسیس شد که یکی از خروجی‌های آن، راه‌اندازی شورای بانوان در هر محله بود که این شورا متناسب با وظایف خود اقدام و در راستای مدیریت مشارکتی اقدام می‌کند. هم اکنون ۴۷ شورای بانوان در محلات تاسیس شده است.
معاون هنری شهرداری رفسنجان در بخش دیگری از سخنان خود به پویش رقابتی «شهردارشو» اشاره و با بیان این‌که شرکت‌کنندگان در این پویش دهه‌هشتادی هستند، گفت: با هدف توانمندسازی این افراد، ایجاد نشاط و امید، آموزش و قرار گرفتن این قشر در محیط واقعی مدیریتی، وارد این فاز شدیم که مدیریت محلات را به دهه‌هشتادی‌ها بسپاریم.
وی ادامه داد: پس از مطالعات و بررسی‌ها، فراخوان این پویش منتشر و پس از ثبت‌نام اولیه ۳۵۰ نفر به مرحله مصاحبه رسیدند که در ۵۶ جلسه، شهرداران آقا و خانم محلات از سوی شهردار محله انتخاب شدند.
وی گفت: امروز ۴۸ شهردار آقا و ۴۶ شهردار خانم در رفسنجان داریم که هر کدام از آن‌ها برخوردار از یک تیم ۹ نفره در حوزه‌های مختلف شهری هستند.
در مجموع ۱۰۴۰ نوجوان دهه‌هشتادی پای کار محلات رفسنجان آمدند که تحت آموزش‌های تخصصی قرار گرفته و از امروز کار خود را به‌صورت رسمی آغاز می‌کنند.
معاون هنری شهرداری رفسنجان در پایان تأکید کرد: الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان متکی به آموزه‌ها و منویات رهبر انقلاب در زمینه حکمرانی مردم، سیاست‌های کلان دولت، نظرات علمی‌توسعه اجتماعی و جماعت‌محور و ۳۰ ماه تلاش همکاران من در مجموعه شهرداری رفسنجان است.
امید است بتواند به عنوان یک الگوی موفق در عرصه حکمرانی و مشارکت مرمی در سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

Likes0Dislikes0
نظرات و ارسال نظر