امام جمعه رفسنجان از دادستانی خواست که ترک فعل های مدیران در مورد بروز سیل اخیر در این شهرستان را مورد رسیدگی قرار دهد و گفت: کارهایی که مدیران باید انجام میدادند که باعث بروز خسارت ها نشود اما انجام ندادند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی فیروزه کویرحجت الاسلام اصغر عسکری در خطبه های نماز جمعه ضمن تسلیت به مناسبت فرارسیدن ماه محرم گفت: عزاداری ها تحت تاثیر مشکلات سیل قرار نگیرند و کمرنگ نشود لذا پرچم اباعبدالله الحسین (ع) باید برافراشته نگهداشته شود.
وی تصریح کرد: درس آموزی از مکتب امام حسین(ع) کاری ارزشمند است و باید مراقب باشید تحت تاثیر این دو جریان قرار نگیرید.
عسکری در بخش دیگر از سخنانش به موضوع سیل اخیر در رفسنجان اشاره و بیان کرد: به دنبال بارندگی ها در فصل تابستان مشکلاتی برای مردم ایجاد شد، منازل عده ای تخریب شد،معابر دچار آگرفتگی و کشاورزی هم خسارت دید.
وی افزود: خانه های روستای کوثرریز تخریب شده و لازم است برآورد خسارت ها در زمینه های مختلف انجام شود از طرفی دولت برای جبران خسارت ها اقدام کند.
امام جمعه رفسنجان تأکید کرد: همه باید برای اجرای پویش ” جای پای یار ” به مدت ۴۸ ساعت اقدام و در تنظیف شهر و زدودن گرد و غبار و تخلیه گل و لای حضور یابند.
وی خاطرنشان کرد: کارگروهی جهت تعیین علت بروز خسارت های سیل در دو حوزه تشکیل شود یکی کارهایی که موجب بروز این آسیب شده و اینکه کجا دخل و تصرف های نابجایی انجام شد که خسارت به کشاورزی وزندگی مردم وارد شده است.
امام جمعه رفسنجان ادامه داد: همچنین در این کارگروه به حوزه دیگر توجه شود و در راستای مهار سیل؛ ترک فعل ها یعنی چه کارهایی که باید می شد و نشد و کارهایی که نباید می شد و شد کارشناسی شود.
وی از دادستان به عنوان مدعی العموم خواست که وارد این موضوع شود و از جایگاه قضایی ترک فعل ها را رسیدگی کند.
حجت الاسلام عسکری بیان کرد: عبرت گرفتن از این حادثه یعنی تصرف ناصحیح در طبیعت و رودخانه ها که باعث بروز این خسارت ها شده باید سرلوحه امور همگان باشد.
وی از مسئولین و مردم که در کاهش پیشروی سیل از جمله بسیج، توپخانه صاعقه ۶۵، حمایت مجتمع مس سرچشمه، هلال احمر؛ ادارات آب، برق، گاز و آتشنشانی و غیره دخیل بودند قدردانی می کنیم.
امام جمعه رفسنجان از پای کار بودن عوامل اجرایی مانند استانداری، فرمانداری، شهرداری، وزیر کشور، فرمانده انتظامی، و غیره در کمک به مردم آسیب دیده تشکر کرد و گفت: از ۱۳ استان از جمله اصفهان، سیستان و بلوچستان، یزد، تهران، آذربایجان و غیره رای امدادرسانی به رفسنجان امدند ضمن اینکه ۲۰۰ نفر از عوامل اجرایی بیرون از رفسنجان جهت ترمیم لوله های آب آشامیدنی به این شهرستان سفر کردند قدردانی می کنیم.