فیروزه کویرپنج شنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۳

یک‌سالگی شهرداری رفسنجان به روایت آمار - فیروزه کویر رفسنجان

سخن دوست :امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.

یک‌سالگی شهرداری رفسنجان به روایت آمار/ پیشتازی مدیریت شهری دوره ششم در همه زمینه‌ها

شهردار رفسنجان با ارائه آماری از عملکرد یک‌ساله شهرداری و شورای اسلامی دوره ششم، از پیشتاری مدیریت شهری در همه ابعاد عمرانی، درآمدزایی، فضای سبز، مباحث اجتماعی، فرهنگی و هنری در مقایسه با مدت مشابه دوره پنجم سخن گفت.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری رفسنجان، مهندس مجید کهنوجی روز دوشنبه دوم آبان در جمع پرسنل شهرداری با اشاره به گذشت یک‌سال از آغاز به‌کار مدیریت جدید شهری، اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم شهرداری در راستای عدالت‌محوری و توزیع یکنواخت سرانه و امکانات شهری تقسیم شهر به ۳۰ محله بود. در این راستا شوراهای محله‌ای نیز تشکیل و رابط آنها جلساتی را به صورت ماهیانه با مدیران شهری برگزار می‌کنند و حکم ناظر شهرداری در محلات هستند تا مشکلات و کاستی‌های محله خود را به ما گزارش کنند تا مدیران شهری نیز طبق نیازهای محله، کارها را اولویت‌بندی کنند.
وی افزود: با احصاء درخواست‌های مردم در محلات، موضوع زیرسازی و آسفالت معابر، فضای سبز و مجموعه ورزشی بیشترین تقاضای شهروندان بود که بجز مجموعه ورزشی در دو مورد دیگر اقدامات خود را دنبال کردیم.
مهندس کهنوجی بیان کرد: به هر محله ۲۰ میلیارد تومان و در مجموع در ۳۰ محله مبلغ ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده شده و تاکنون ۷۵ درصد کار در این محلات انجام شده و مابقی در حال انجام است.

درآمد پایدار شهرداری به کجا رسید؟

شهردار رفسنجان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع درآمد پایدار اشاره و با بیان اینکه هیچ شهرداری نه تنها در رفسنجان که در جنوبشرق تاکنون در حوزه درآمد پایدار ورود نکرده است، گفت: شرکت «رودان زمین» را داشتیم، در همین راستا شرکتی به نام «رهاورد» تشکیل دادیم و کار حفاری، انفجار، حمل‌و‌بارگیری را در معدن مس سرچشمه انجام می‌دهیم، برای تاسیس این شرکت ۵۰ درصد از سوی شهرداری و ۵۰ درصد از سوی صندوق بازنشستگی سرمایه‌گذاری شده و ۲۰۰ نفر اشتغالزایی دارد. از ۲۵۰ میلیارد تومانی که قرار است سرمایه‌گذاری شود، ۲۰۰ میلیارد تومان از منابع نقدی و تسهیلات بانکی سرمایه‌گذاری شده است.
وی افزود: در حال حاضر حدود دو ماه است که ۱۴ کامیون در خط مشغول به‌کار هستند و ۲۰ کامیون دیگر خریداری شده از دوبی هستند تا یک ماه دیگر به خط اضافه می‌شوند و تقریباً ۸۰ درصد کار تکمیل می‌شود و مابقی نیز باید حل‌و‌فصل شود.
مهندس کهنوجی در همین راستا افزود: شهرداری و شورای ششم اسلامی شهر حاضر شدند پول را در منابع پایدار سرمایه‌گذاری کنند اما خودشان در دوره کنونی بهره‌ای از آن نداشته باشند. در این چهار سال هر چه درآمد داشته باشد باید ماشین‌آلات اضافه کنیم تا سطح شرکت بالاتر برود. این شرکت سالانه درآمدی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان خواهد داشت که این پول باید در مسیر بزرگتر شدن شرکت سرمایه‌گذاری شود.
وی با اشاره به آزادسازی پروژه پیامبر اعظم(ص) پس از هفت‌سال بلاتکلیفی به همت شهرداری و شورای اسلامی شهر، ابراز امیدواری کرد که این پروژه تا پایان سال به بهره‌برداری برسد و گفت: یکی دیگر از پروژه‌های در دست اقدام احداث نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی است.

عملکرد یک‌ساله شهرداری رفسنجان زیر ذره‌بین

شهردار رفسنجان در ادامه سخنان خود به مقایسه‌ای از عملکرد یک‌ساله شهرداری در مقایسه با مدت مشابه دوره قبل پرداخت و اظهار کرد: در نهضت عمران شهری، از مهرماه سال قبل تاکنون ۷۵۰ هزار مترمربع زیرسازی و آسفالت توسط سازمان عمران و معاونت شهرسازی و امور زیربنایی صورت گرفته در حالی که در پایان یک‌سال نخست شهرداری و شورای دوره پنجم این رقم ۴۰۰ هزار مترمربع است که نشان می‌دهد این میزان دوبرابر شده است.

مهندس کهنوجی تولید آسفالت در یک‌سال گذشته را ۷۰ هزار تن و در مدت مشابه در دوره قبل ۵۸ هزار تن اعلام کرد و افزود: در یک‌سال گذشته ۳۰ خیابان و ۲۹۰ کوچه و در مجموع ۳۲۰ کوچه و خیابان آسفالت شد که در دوره قبلی این میزان ۲۳۰ کوچه بوده است.
وی بیان کرد: تولید جدول و کانیوو ۲۰۰ هزار قطعه بوده که در یک‌سال اول شورای دوره پنجم ۱۴۶ هزار قطعه به ثبت رسیده، در این مدت ۸۱۶ هزار قطعه سنگ‌فرش تولید شده که در مدت مشابه ۴۴۵ هزار قطعه بوده، اجرای جدول و کانیوو دوره کنونی ۱۴۴ هزار متر بوده که در مدت مشابه ۷۰ هزار مترمربع بوده است.
وی افزود: تنها در اجرای سنگ‌فرش دوره قبل آمار بیشتری دارد لذا در یک‌سال گذشته ۱۰۰ هزار مترمربع سنگ‌فرش صورت گرفت که در مدت مشابه این رقم ۳۰۰ هزار مترمربع بوده است.

شهردار رفسنجان از افزایش سرانه فضای سبز شهری خبر داد و گفت: ظرف یک‌سال گذشته ۱۴ بوستان در رفسنجان احداث شده در حالی که در مدت مشابه دوره قبل این رقم ۷٫۵ بوستان بوده که نشان می‌دهد در این حوزه رشدی دوبرابری داشته‌ایم. در فضای سبز سرانه فضای سبز از ۱۹٫۶ مترمربع به ۲۰٫۹ افزایش یافته یعنی برای هر نفر ۱٫۳ مترمربع افزایش سرانه فضای سبز داشته‌ایم و ۲۶۰ هزار مترمربع به فضای سبز شهری افزوده شده است.
وی با یادآوری این موضوع که ۱۰۰ پروژه عمرانی شهری یا به بهره‌برداری رسیده یا در حال انجام است، خاطرنشان کرد: پل‌های امام حسین(ع)، خلیج فارس، ۲۰ متری شنی موسی‌ابن‌جعفر، روگذر خلیج فارس، تقاطع خیابان حجت با بلوار امام حسین(ع) و اسدآباد با خیابان شهید روشن در این مدت احداث شد. نکته جالب اینکه قیمت پل‌های احداث شده بر حسب مترمربع نصف پل‌های زیتون و شهید جمالی‌زاده که در دوره شورای دوره پنجم احداث شدند، بوده است.
شهردار رفسنجان به عملکرد این نهاد در حوزه‌های فرهنگی و هنری پرداخت و خاطرنشان کرد: در یک‌سال گذشته ۱۶۱ جشن برگزار شده که در مدت مشابه ۷۷ جشن برگزار شده، در این مدت ۱۰۵ نشست فرهنگی و هنری با موضوعات مختلف برگزار شده در حالی که در مدت مشابه دوره قبل این میزان ۱۸ نشست بوده است، همچنین ۱۱ همایش را برگزار کردیم که در آمار دوره قبل در این مدت ۶ همایش به ثبت رسیده است. اجرای سه‌هزارو ۴۷ مترمربع نقاشی دیواری از دیگر اقدامات است که در مدت مشابه ۲ هزار مترمربع بوده که همه این آمار نشان از رشد برنامه‌های فرهنگی و هنری شهرداری در دوره کنونی است.
مهندس کهنوجی ادامه داد: در حوزه درآمد، در چهار سال دوره قبل در مجموع شهرداری ۸۳۵ میلیارد تومان درآمد داشته در حالی که به همت با تلاش معاونت توسعه، فقط در یک‌سال اخیر شهرداری رفسنجان ۹۰۰ میلیارد تومان درآمد کسب کرده است.
وی عنوان کرد: در بحث رفاه کارکنان ۱۵۰ درصد افزایش داشته‌ایم در حقوق و دستمزد در دوره قبل حدود ۶ میلیارد تومان با تمام مزایا به پرسنل شهرداری پرداخت می‌شد که این رقم در حال حاضر به ۱۰ و نیم میلیارد تومان افزایش یافته است.

به‌نام مردم به‌کام دلالان!

شهردار رفسنجان در این راستا تصریح کرد: در دوره قبل ۱۳ هزار و ۳۰۰ قصب زمین را ۷۰ میلیارد تومان فروختند سه‌ساله تقسیط کردند که میانگین آن ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان می‌شود و بزرگترین خیانت در حق شهرداری بود چرا‌که بایستی هزار میلیارد تومان ارزش‌گذاری می‌شد. ای کاش به مردم رسیده بود بلکه به دلالانی رسید که واسطه‌گری کردند و سهم شهرداری را ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان خریدند و ۷۰ میلیون تومان به مردم فروختند، این اتفاق، ناخوشایند بود.
وی اخذ مجوز جابجایی مهمانشهر را یکی دیگر از اقدامات مهم شهرداری رفسنجان برشمرد و گفت: تفاهم‌نامه این جابجایی با اداره کل اتباع‌خارجی استانداری کرمان منعقد شده و زمین را باید اختصاص دهند. در قالب این تفاهم‌نامه ۳۰ هکتار زمین در مهمانشهر کنونی به شهرداری تعلق می‌گیرد و در قبال آن زیرساخت مهمانشهر در مکان جدید را شهرداری مهیا می‌کند.

مهندس کهنوجی همچنین به سیل مردادماه نیز گریزی زد و گفت: در سیل مردادماه همه پرسنل و کارگران شهرداری پایِ‌کار بودند اما پیشران آنها معاونت خدمات شهری با زیرمجموعه آنها و سازمان آتش نشانی، حمل و نقل و فضای سبز و همه مجموعه های شهرداری بودند که شبانه‌روز و سه‌شیفت کار کردند تا ظرف دو ماه شهر را به حالت اول برگرداندند.

Likes0Dislikes0
نظرات و ارسال نظر