فیروزه کویرشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

افتتاح نهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی جنوب شرق درکرمان - فیروزه کویر رفسنجان

سخن دوست :امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.

به گزارش پایگاه خبری فیروزه کویر عماد امیری‌پور مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی معدن و صنایع معدنی، فرآوری و تجهیزات وابسته

در مراسم آیین افتتاح نهمین نمایشگاه در محل نمایشگاه‌‌های جنوب‌شرق کشور اظهار داشت: استان کرمان بهشت معادن کشور است و اندیشه‌هایی لازم است تا ارزش این داشته‌ها را ببینیم

وی افزود این نمایشگاه با شرکت۱۴۰ شرکت معدنی، ۲۰ شرکت دانش‌بنیان و ۲۰ شرکت که نمایندگی شرکت‌های خارجی را دارند برگزار شده است، این شرکت‌های زنجیره‌ای از تولید معادن هستند که امیدواریم بهره‌وری برای همدیگر داشته باشند چون این نمایشگاه تخصصی بوده  و تعاملات با هم موجب توسعه و پیشرفت استان کرمان شود.

استفاده از حوزه دانش‌بنیان در بلندمدت در اقتصاد کمک می‌کند

محرابی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز بیان کرد: نمایشگاه‌ها موجب می‌شود ارتباطی بین واحدهای تولیدی و شرکت‌های فناور برقرار شود و به ویژه در حوزه معدن می‌تواند به اجرای شعار سال کمک کند چرا که استفاده از حوزه دانش‌بنیان در بلندمدت در اقتصاد کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه استان کرمان در حوزه معدن در ذخایر، اکتشاف، استخراج و فرآوری سرآمد است، افزود: شاید ۳۰ تا ۴۰ درصد ارزش افزوده واقعی محصولات در استان داشته باشیم که نقش شرکت‌های دانش‌بنیان باید در حوزه ارزش افزوده پررنگ باشد.

محرابی اظهار کرد: شرکت‌های بزرگ پیشانی نوآوری هستند و کسانی که می‌توانند در این حوزه سرمایه‌گذاری کنند نفوذ دانش را زیاد می‌کنند ما در زمینه تولید توزیع و نفوذ دانش در حوزه معدن باید در نفوذ دانش راهکارهایی اندیشیده شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان افزود: مس افق روشن‌تری در آینده دارد به دلیل بحث خودروهای برقی جای پشرفت وجود دارد و چشم‌انداز روشنی هست در حوزه مس در زمینه فرآوری و افزایش ارزش افزوده‌ها که باید کار زیادی انجام شود.

محرابی اشتغال را پیشانی رفع مشکلات جامعه دانست و گفت: اشتغال با ارزش افزوده بالا و پایدار باید ایجاد شود و در برهه‌هایی مشاغل ایجاد شده که به مرور زمان ماهیت خود را از دست دادند اگر امر اشتغال حل شود مسائل معیشتی و اجتماعی حل خواهد شد.

وی با بیان اینکه شرکت‌های دانش‌بنیان در ارتباط با سایر شرکت‌ها اقدام کنند و نوآوری این شرکت‌ها در آینده تاثیر زیادی روی اقتصاد استان خواهد داشت، خاطرنشان کرد: کسانی که در حوزه سرمایه‌گذاری مشکلات که مانع نفوذ دانش و گسترش می‌شود، مطرح کنند با اختیارات داخل استان یا در سطح ملی پیگیری می‌کنیم.

 

توسعه همواره حول محورهای تولید ، دانش، نوآوری و کارآفرینی است؛

مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در این برنامه بیان کرد: توسعه همواره حول محورهای تولید ، دانش، نوآوری و کارآفرینی است؛ توسعه بر مبنای خلاقیت منجر به نوآوری و تولید مستمر است که درآن جایگاه شرکت های دانش بنیان می توانند رشد کنندو به صوت پایدار اقتصاد منطقه را متحول کنند.

وی با طرح این سوال که شرکت های دانش بنیان چه مزایای می تواند داشته باشند گفت اشتغال و بهره وری است که می تواند موثر باشد،

در این نمایشگاه ۲۰ شرکت دانش بنیان وجود دارد و ما خوب در این حوزه عمل نکردیم که هزینه های تولید را افزایش می دهد و کارافرینی مورد نیاز مجموعه ها را نیز کاهش می دهد.

حسین احمدی بیان کرد: در کرمان، بالغ بر ۶ هزار شرکت دانش بنیان در سال گذشته احصا و گردآوری شده که آمار قابل توجهی در خور این استان نیست.

Likes0Dislikes0
نظرات و ارسال نظر