در چهارمین جلسه اخلاق منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان مطرح شد؛
حیات و تمدن هرکس به علم و دانش اوست
حجت الاسلام سید محمود حسینی گفت: حیات و تمدن هرکس به علم و دانش اوست.
به گزارش فیروزه کویر :روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان؛ حجت الاسلام سید محمود حسینی امام جمعه موقت رفسنجان در چهارمین جلسه اخلاق این منطقه ضمن مفید دانستن جلسات اخلاق ایراد کرد: انسان در کنار علم و دانش نیاز به احتیاج به مسائل انسانی و اخلاقی دارد.
حجت الاسلام حسینی بیان داشت: قرآن به عنوان بزرگترین کتاب آسمانی بر پیامبر اکرم به عنوان الگوی بشریت با جمله اقرأ (بخوان) نازل شد که اهمیت علم را میرساند.
وی با توجه به سخن مقام معظم رهبری که فرمودند تا نفس دارم از قشر نخبه حمایت میکنم؛ افزود: با علم کارها پیش میرود، از بیگانگان بینیاز میشویم و قطعا قدرتمند میشویم فلذا بحث دانش بنیان ها و نخبگان عنایت ویژهای دارند.
این کارشناس مذهبی ایراد کرد: اگر کشور بخواهد بر پایه علم و دانش مدیریت شود یقینا احتیاج به فن، فناوری، علم و دانش دارد و باید هرکس در حوزه کاری خودش به دنبالش برود.
امام جمعه موقت رفسنجان اذعان داشت: همانطور که آب منشأ حیات است علم نیز منشأ حیات روح انسان است. حیات و تمدن هرکس به علم و دانش است.
حجت الاسلام حسینی در ادامه اضافه کرد: هرکس برای خدا درس بخواند و هرکس برای خدا به علمش عمل کند این انسان نه فقط در میان زمینیان بلکه در میان فرشتگان نیز از او به عظمت یاد میشود. علم خاصی در نظر نیست و هر علمی باعث گشایش کار میشود را شامل میشود.
وی پیشرفت علم در کشور را رو به رشد دانست و گفت: دلیل حضور دشمن در اغتشاشات اخیر همین موضوع علم است. هر علمی ارزش ندارد؛ علم همراه با اخلاص ارزش دارد. اخلاص خیلی مهم است و رمز موفقیت امام خمینی (ع) در همین اخلاص بود. در جنگ تحمیلی ۸ساله این اخلاص مردم بود که در برابر دنیای استکباری پیروز شد.